Een kort verslagje tussendoor
Door: lindamahmoud
Blijf op de hoogte en volg Linda
13 Maart 2012 | Egypte, Hurghada
Zondag avond hadden we om 8 uur 's avonds afgesproken voor het hotel. Mahmoud en ik hadden de hele bups mee uit genomen. Voor degene die Hurghada kennen, naar Sakala, sheraton, Cleopatra bazaar en de New Marine. Veel gelopenl, beetje geshopt en weer erg gezellig. Gister na het werk ben ik weer naar het Hotel gegaan om Avalon, Danny, Dineke en Niels op te halen. Mahmoud en ik hebben gekookt, zie foto's het was erg lekker. Na het eten zijn we naar Dahar gegaan, de markt en de "winkelstraat" Lagen weer laat op bed voor onze doen, maar het was erg leuk. Ben blij dat mn dinnetjes er zijn. Vandaag een late dienst maar morgen lekker een dagje vrij!!!! En dan gaan we met zn allen (Mahmoud moet helaas werken, hij kan niet mee) op safari jeeeeeeeeej. Heb er nu al zin in!!!!!.
Nou ik ga snel mn eigen klaar maken en naar mn werk zo. Tot snel!!!
Groetjes Linda en Mahmoud
24 April 2012 - 15:07
Bianc:
Hey saampjes,
Ik blijf jullie maar volgen en vind het geweldig om te lezen dat het zo goed met je /jullie gaat.
Tot misschien in december als pierre mee kan.
Bianc -
14 Mei 2012 - 15:11
Jeroen Danen:
Hallo Linda leef je nog??? Ik heb al zo lang niets meer over je gelezen en ik vond je verhalen net zo interesant. Laat je nog iets van je horen. Groetjes Jeroen Danen